Bilderna tar med mig på en resa genom tiden

Hallå där! Otroligt roligt att du är här för att läsa ett av mina inlägg, eller kanske flera om jag har tur. Hur som helst tänkte jag i det här inlägget skriva om en bröllopsfotograf i Helsingborg, det är faktiskt den fotografen som fotograferade vårt bröllop i höstas.

När vi hade börjat planerat vårt bröllop kom självklart bröllopsfotograf på tal, det tog oss lång tid innan vi väl hittade CFoto som slutligen stod för fotografen på vårt bröllop. Precis som de flesta andra som gifter sig vill vi fotografera den stora dagen för att ha nöjet att resa tillbaka i tiden genom att kolla på bilderna i framtiden. Denna bröllopsfotograf i Helsingborg var extremt duktig och lyckades få många bra bilder på oss och våra gäster under bröllopsdagen, vilket gjorde oss extremt nöjda. Det är den grundläggande anledningen till att jag skriver det här inlägget, så att ni möjligtvis kan få lite inspiration till när ni själva ska gifta er, då blir det kanske ett lite enklare val av fotograf. Tack vare att vi tog oss tiden till att hitta en fotograf som vi kände tillit för har vi idag ett helt fotoalbum med bilder från bröllopet. Personligen tycker jag att det är väldigt roligt att titta tillbaka på bilder från dåtiden, det blev som att minnena tar med en på en resa genom tiden. Dessutom kan våra framtida barn titta på bilderna, jag har nämligen alltid tyckt att det är väldigt kul att titta på andras bröllopsbilder och speciellt mina föräldrars. Med det sagt kan jag inget annat än att tipsa er om att också anlita denna bröllopsfotograf i Helsingborg när er stor dag kommer.